Zoeken

Een hartewens!

Bijgewerkt: 21 mrt 2020

Voor een wereld die wel wat kracht kan gebruiken.Altijd als er heftige dingen gebeuren ergens in de wereld wordt er automatisch naar bepaalde zaken gegrepen. Toeval, intuïtie of komt dan de ware muzikale aard van de mens naar boven? Wat denk jij?

AUDIO SCHETS Muziekmijmeringen zijn spontaan óp mijn telefoon opgenomen muziekmemo’s. Voor projecten en workshops worden ze eventueel later uitgewerkt. Het resultaat kun je dan tijdens een Luisterlab op je werkplek, thuis of in theater komen ervaren.

WAARDEREN Verbinding, creativiteit, kracht en beweging door muziek. Die bijwerkingen zijn evident aan muziek. Die worden extra gemerkt lijkt het in dit Coronatijdperk. Kijk of beter, luister maar naar hoe muziek Italianen verbindt. Luister naar het pannenprotest in Brazilië. Klank heeft power. Ik hoop de wereld te blijven kunnen prikkelen met die kracht. In slechte én goede tijden. Dat waarderen kun je natuurlijk altijd. Met keiharde munten of het droppen van mijn naam in je netwerk.

Een donatieknop op mijn website kost geld. Geld dat ik liever investeer in projecten. Waarderen doe je dus rechtstreeks, zodat je munten niet blijven hangen bij derden. Klik hier. Iets meer werk voor de donateur. Je wordt bedankt!

A suivre!


Luister, Ontdek, Muziek. Hoor!

HOME — LUISTERLABLUISTERLESBLOGS — ETALAGEOVER CONTACT

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
© Copyright van Hoor!