top of page

THEMA LUISTERLAB Sospeso

Thematisch Luisterlab over de kracht van klank in barre tijden.KRACHT VAN CORONA

In slechte tijden lichtpuntjes zien. Of beter, lichtpuntjes horen. Daar gaat Luisterlab Sospeso over. Voorbeelden zat. Hoor en zie die zingende Italianen op youtube maar anno 2020 in het Coronavirustijdperk. Lees de bestseller ’T Hooge Nest en krijg kippenvel als je leest over de impact van 'onderduikconcerten' tijdens WOII. Denk aan muziek en de Anjerrevolutie in Portugal. Of hoor de songs die heel Zuid-Afrika op de been hield in Apartheidstijden.


Enne.. hoe ontsnap jijzelf via muziek aan gedoe om je heen? Hoe kun je die altijd aanwezige kracht inzetten én vasthouden ook in rustige tijden? En hoe klinken lichtpuntjes eigenlijk? Dit en meer komt aan bod in Luisterlab Sospeso. Samen luisteren. Meer horen. Ontdekken en meemaken. Voorkennis van muziek is niet nodig. Neem wel je open oren mee! Doel? Luisteraars op een andere manier naar muziek, naar zichzelf en naar elkaar laten luisteren; met frisse oren dus!


Lees hier over de achtergrond van dit Luisterlab dat in het Corona-tijdperk ontstond.INFO Luisterlab Sospeso is nu te boeken. De betaling is gebaseerd op de 'caffe sospeso', een fenomeen uit Italië: je betaalt twee koffie, waarvan je er zelf eentje nuttigt. Die tweede wordt aangeboden aan iemand die het zich niet kan permitteren. Al heel lang wil ik iets doen met het Sospeso-idee. Althans, een op Sospeso gebaseerd plan.


Dus is de formule in dit Corona-tijdperk vol gecancelde opdrachten en opties als volgt:

Mail of bel me voor info over Luisterlab Sospeso. Je ontvangt details. We prikken een datum. Jij betaalt nu. Luisterlab Sospeso klinkt later bij jou. Als particulier betaal je €500 all-in. Organisaties betalen het dubbele, ex btw/ov.


Kun je me volgen, wil je graag helpen aan een wereld waarin er meer geluisterd wordt. Boek of deel Luisterlab Suspeso. Deze Muziekverteller gelooft in de kracht van muziek. In goede en slechte tijden.

 

A suivre!

REACTIE Iedere keer weer luister ik geboeid naar je Luisterlabs. Je komt met boeiende muziekonderwerpen. Ook actuele, maatschappelijke thema’s weet je te verbinden met muziek. Daarbij haal je klanken uit alle hoeken van de wereld die je met veel passie en enthousiasme toelicht.

댓글


bottom of page