Zoeken

HappyBday voor Bach

De mini-Coronaversie van het Luisterlab dat op de Happy Bachdag Tilburg had moeten klinken.Dat Luisterlab kan natuurlijk niet doorgaan in dit Coronatijdperk in de LocHal in Tilburg. Dus een audioschets op de verjaardag van Bach hoor je in dit korte luisterblog. Verder gebeurt er online van alles vandaag. Google en gij zult vinden. Onderaan staan nog wat linkjes. Offline kan ook jij meedoen. Als een soort DJ tenzij jezelf zin hebt om te spelen natuurlijk. Ik vertel er over in het luisterblog.

AUDIO SCHETS Muziekmijmeringen zijn spontaan óp mijn telefoon opgenomen muziekmemo’s. Voor Luisterlabs en workshops worden ze eventueel later uitgewerkt. Het resultaat kun je dan op je werkplek, thuis of in theater komen ervaren.

WAARDEREN Verbinding, creativiteit, kracht en beweging door muziek. Die bijwerkingen zijn evident aan muziek. Die worden extra gemerkt lijkt het in dit Coronatijdperk. Kijk of beter, luister maar naar hoe muziek Italianen verbindt. Luister naar het pannenprotest in Brazilië. Klank heeft power. Ik hoop de wereld te blijven kunnen prikkelen met die kracht. In slechte én goede tijden. Dat waarderen kun je natuurlijk altijd. Met keiharde munten of het droppen van mijn naam in je netwerk.

Een donatieknop op mijn website kost geld. Geld dat ik liever investeer in projecten. Waarderen doe je dus rechtstreeks, zodat je munten niet blijven hangen bij derden. Klik hier. Iets meer werk voor de donateur. Je wordt bedankt!

A suivre!

LINKS Pagina van Sounding Bodies waar online van alles gebeurt Landelijk page hoofdorganisatie Happy Bach dag

Luister, Ontdek, Muziek. Hoor!

HOME — LUISTERLABLUISTERLESBLOGS — ETALAGEOVER CONTACT

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
© Copyright van Hoor!