top of page

Een heuse première bij Hoor!

Al had ik deze liever niet gehad..


fotograaf (mij) onbekend

Voor het eerst sinds de Luistercursus het licht zag, gaat de wintereditie van Nieuwe Kijk op Muziek niet door. De oorzaak moge duidelijk zijn.


Flint Amersfoort gaf na de zomer al aan de wintereditie te verplaatsen. Ik wacht nog op een alternatieve datum. Voor de locaties in Delft en Den Haag hoef ik alleen maar in overleg met mijzelf. Na drie keer uitstellen is het welletjes. Vooral omdat er een ander mooi project op stapel staat, waarover in een apart blog meer volgende week.

 

DOMMAGE

Hartstikke jammer dat luisteraars verstoken blijven van deze 'inspirerende, positieve, muzikale bijeenkomsten'. Het zijn niet mijn woorden;).

Hartstikke jammer van alle energie die er achter de schermen al in gestoken is. Het steeds weer aanpassen van tekst. Cursisten mailen. Mij mailen. Merci vaste medewerkers van De VAK Delft. Hartstikke jammer voor mijzelf. Ik leef- zeker in deze tijden- van ontmoeten met muziek.MAAR Het doet me goed dat er - zonder erg actieve PR van mijn kant- toch al drie handen vol luisteraars zin hadden te komen. Dying for music. En dying for live. Ik snap dat wel.

Het doet me goed dat er ondernemers waren die hun Haagse werk- dan wel zakelijke locatie zomaar ter beschikking stelden. Twee daarvan noem ik met name: merci Johan van Der Wiel en Rachel Levi voor jullie mooie gebaar. Een andere keer maak ik graag gebruik van de ruimtes! Fantastisch dat jullie me op deze manier steunen.


Het doet me goed dat er cursisten zijn die aan me denken en hun waardering blijven uitspreken. Op allerlei manieren..


Het doet me goed dat de zon vandaag schijnt, steeds meer vogels klinken en muziek me blijft bewegen. Hoop dat ook jij daar van kunt genieten.

 

POSITIVO En trouwens, ik kom- zodra dat veilig is- natuurlijk graag in huiskamer, studio of zakelijke ruimte langs met Luisterspecial Furioso of Freedom. Première bij jou dus gewoon. Of nodig me voor een tweede keer uit.


Dans je nu dan even mee op bovenstaande muziek? Gewoon in je huiskamer zonder dat iemand het ziet. Of op het balkon met de muziek lekker hard, als je daar behoefte aan hebt!

Lekkere vibes de wereld insturen is altijd goed.

A suivre!

LINKS


Comments


bottom of page