top of page

Nu te boeken

|

zakelijke ruimtes, studio of huiskamer

Freedom- interactieve luisterspecial

Muzieklezing over vrijheid in muziek.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Freedom- interactieve luisterspecial
Freedom- interactieve luisterspecial

Tijd en locatie

Nu te boeken

zakelijke ruimtes, studio of huiskamer

Over het evenement

FREEDOM

Vrijheid om te klinken. Vrijheid om te kiezen. Vrijheid om te dansen. Vrijheid om te zijn. Wat betekent vrijheid voor jou? En aan welke muziek denk jij? Laat je muziekfragment horen en deel je verhaal tijdens deze interactieve avond. Muziekverteller Brechtje Roos neemt in ieder geval muziek en verhalen mee die te maken hebben met vrijheidsstrijder Nelson Mandela, muzikale revoluties en natuurlijk improvisatie- de ultieme vrijheid in muziek. Met muziekfragmenten van onder andere Bruce Springsteen, Beethoven en Ramses Shaffy.

Publiek zit in theater, huiskamer of elders, maar wordt via klank,  oren en het prikkelende verhaal van Brechtje meegenomen naar andere werelden. Verbeelding wordt geprikkeld, grenzen geslecht. Alle vrijheid aan de luisteraar. Alle vrijheid aan spelers? Niet altijd. En ook daar horen luisteraars meer over.

VASTE PRIK

Bij aanmelding kun je een link naar jouw muziekfragment met eventueel je verhaal daarbij vermelden. Zullen we zien of en hoe het in luisterspecial Buiten de lijnen terecht gaat komen.

INTERESSE

Laat nu al via de aanmeldknop je interesse blijken. Je krijgt dan een update zodra er meer bekend is en staat alvast op de gastenlijst..

LOCATIE

De locatie kan de jouwe zijn;)

CORONA

Natuurlijk worden de richtlijnen van het RIVM opgevolgd. 

EXTRA

Deze luisterspecial is een productie in eigen beheer. Dit betekent dat alles (van tekst tot PR, van locatiebeheer tot techniek en natuurlijk de inhoud en het concept) gedaan wordt door Hoor! Een organisatie die doorgaans geen subsidies aanvraagt, maar wel van support houdt: attendeer jouw netwerk gerust uit. Je support wordt gewaardeerd!

REACTIE

´Zo mooi hoe Brechtje je mee neemt op een muzikale reis heen loodst door tijd, ruimte en herinneringen. Haar kennis over muziek is enorm en ze weet je de hele avond aan de stoel gekluisterd te houden. Een echte aanrader om mee te maken!´ 

Rob Voerman, beeldend kunstenaar. 

Deel dit evenement

bottom of page