top of page

Samsam met Zuiderstrandtheater & We are PublicZUIDERSTRANDTHEATER Er zijn dus keiharde afspraken gemaakt met het Zuiderstrandtheater Den Haag. Het ultieme podium voor mij in Den Haag, want net zo open voor verschillende muzieksmaken als ondergetekende. Met een grote, trappelende achterban bovendien én mensen achter de schermen die duidelijk hart hebben voor dezelfde zaak als ik. Tja, ik heb beloofd inhoudelijk nog niets los te laten totdat het jaarprogramma uitkomt (15 mei a.s.). Maar nieuwsgierige muziekliefhebbers met trek in verdieping komen zeker op allerlei manieren aan hun trekken bij ons vanaf september 2019.

 

WE ARE PUBLIC Over deze samenwerking kan ik wel helemaal losgaan: in december werd ik gepolst en sinds eind februari mag ik al die WAPPERS prikkelen, zoals ik de leden van deze club stiekem noem. Ik geef tot de zomervakantie vooral enthousiasmerende muziektips voor de regio Den Haag, Leiden en Delft, maar ben benieuwd of ik me wel kán inhouden wat betreft nieuwsgierigmakende projecten buiten die grenzen;). Daarna veranderd de organisatie en ben ik niet meer nodig als redacteur.

 

MORE TO COME Sinds mijn projecten wat meer opgepikt worden, weet de particulier me ook steeds beter te vinden voor verjaars, pensioen, familiefeestjes. Ook leuk!

A suivre!

Comments


bottom of page