top of page

ma 01 feb

|

Overal in NL en BE

Dark Days- interactieve luisterspecial

Muzieklezing over alternatieve kerstmuziek die klinkt tijdens de donkere dagen. Wereldwijd. Samen luisteren brengt samen in deze bijzondere tijd. In huiskamer of op het werk.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Dark Days- interactieve luisterspecial
Dark Days- interactieve luisterspecial

Tijd en locatie

01 feb 2021, 19:00

Overal in NL en BE

Over het evenement

DARK DAYS

Wat klinkt er wereldwijd in de donkere dagen van november en december? Welke muzikale tradities horen daarbij en hoe klínkt gloeiend en glimmend eigenlijk? Verbeeldingskracht van luisteraars wordt flink aangewakkerd en met gespitste oren luistert publiek naar allerlei muziekfragmenten over licht, warmte en korte dagen. Fris aan elkaar gepraat door Muziekverteller Brcehtje Roos.

De bekende donkere-dagen-hits laat Brechtje links liggen, geen Bing Crosby dus. Tenzij een luisteraar dat meebrengt als muziekmijmering. Er is géén voorkennis van muziek nodig. Neem wel open en nieuwsgierige oren mee.

Extra leuk: luisteraars gaan naar huis met een alternatieve kerstmuzieklijst die past bij de donkere dagen anno 2020.

WAT ­

De oren van luisteraars worden zachtjes gekieteld. Er klinkt muziek uit de iPod van Brechtje van over de wereld met daarbij de verrassend originele context van deze Muziekverteller. Vanuit allerlei invalshoeken laat ze de gelaagdheid van muziek doorvoelen en herkennen. Dat betekent: luisteren tussen de noten door! 

INTERESSE

Neem direct contact op met Hoor! via aanmeldformulier of telefoontje.

LOCATIE

Huiskamer, bedrijfskantine, foyer. Als het maar Coronaproof is.

BENODIGDHEDEN

Rustige locatie voor max 30 mensen.

Electriciteit voor meegebrachte geluidsapparatuur.

KOSTEN 

Particulieren Randstad

€500 all in

Bedrijven

Vanaf €750 ex

EXTRA

Deze luisterspecial is een productie in eigen beheer. Dit betekent dat alles (van tekst tot PR, van locatiebeheer tot techniek en natuurlijk de inhoud en het concept) gedaan wordt door Hoor! Attendeer jouw netwerk dus gerust op Dark Days e/o nodig Hoor! uit voor een luisterspecial aan huis. Je support wordt gewaardeerd!

REACTIE 

'Brechtje Roos richt zich op de artistieke inhoud van muziek en stelt vragen. (…) Zij associeert met geluidsfragmenten en opent op die manier oren van luisteraars. Misschien wel de ziel. Een presentatie van Brechtje is eerder uitdagend dan beschrijvend en stemt tot nadenken.’ Gert Gering- programmeur Theaters Tilburg.

Deel dit evenement

bottom of page