top of page

Nu te boeken

|

zakelijke ruimtes, studio of huiskamer

Furioso- interactieve luisterspecial over pittige musiciennes en dit muziek

Zat profi vrouwelijke muzikanten. Maar ze blijven zo onzichtb... ehhh.. onhoorbaar op de podia. Al eeuwenlang. Hoe dat zo? Hoor er over.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Furioso- interactieve luisterspecial over pittige musiciennes en dit muziek
Furioso- interactieve luisterspecial over pittige musiciennes en dit muziek

Tijd en locatie

Nu te boeken

zakelijke ruimtes, studio of huiskamer

Over het evenement

FURIOSO

Laat je meenemen door de Muziekverteller en hoor muziek van ijzersterke musiciennes die zich niet hebben laten

ringeloren. Pittige musiciennes. Daar zijn dwars door alle muziekstijlen heen mooie voorbeelden van.

Denk aan muziek van Anouk, Aretha Franklin, Hildegard van Bingen. Mét daarbij natuurlijk een  mini-rondrit door (muziek)geschiedenis, persoonlijke mijmeringen en een  paar ontrafelmomenten. Wat maakt muziek en deze musiciennes zo  krachtig? Je hoort het in Furioso!

RITUEEL

Welke muzikale powervrouw, te gekke texten van of over vrouwen moet iedereen ooit gehoord hebben? Stuur van tevoren je fragment via mail naar Brechtje en vertel ter plekke jouw bijbehorende persoonlijke verhaal bij deze muziekmijmering horen. 

WAT ­

De oren van luisteraars worden zachtjes gekieteld. Er klinkt muziek uit de iPod van Brechtje van over de wereld met daarbij de verrassend  originele context van deze Muziekverteller. Vanuit allerlei invalshoeken  laat ze de gelaagdheid van muziek doorvoelen en herkennen. Dat  betekent: luisteren tussen de noten door!

INTERESSE

Laat nu al via de aanmeldknop je interesse blijken. Je krijgt dan een update zodra er meer bekend is én staat alvast op de gastenlijst..

LOCATIE & TIJD

De locatie kan jouw huiskamer of zakelijke ruimte zijn.

CORONA

Natuurlijk worden de richtlijnen van het RIVM opgevolgd. 

EXTRA

Deze luisterspecial is een productie in eigen beheer. Dit betekent dat alles (van tekst tot PR, van locatiebeheer tot techniek en  natuurlijk de inhoud en het concept) gedaan wordt door Hoor! Een  organisatie die doorgaans geen subsidies aanvraagt, maar wel van support houdt: attendeer jouw netwerk gerust! Je support wordt gewaardeerd!

REACTIE

' Muziekverteller Brechtje Roos is een leuke, spontane, deskundige persoon die haar eigen bevlogenheid voor muziek goed over weet te dragen op de luisteraar.’ Luisteraar Zuiderstrandtheater Den Haag.

Deel dit evenement

bottom of page