top of page

Vanaf medio april, minstens 1 x per week

|

Muziekvitamines online - live streaming

Luisterlab Vitamine M!

Live streaming: online luisterlunch met grote portie Muziekvitamines

Dommage, je kunt er niet meer bij.
Check openbare events
Luisterlab Vitamine M!
Luisterlab Vitamine M!

Tijd en locatie

Vanaf medio april, minstens 1 x per week

Muziekvitamines online - live streaming

Over het evenement

 Vitamine M! Een paar keer per maand online Muziekvitamines voor jou. Anders luisteren. Meer horen!

LUISTERLAB VITAMINE M

Jij aan je keukentafel, op je plofbank, balkon of op de hometrainer. Mét koptelefoon op en smart phone of computer bij de hand. De Muziekverteller live aan de andere kant van de lijn mét extra vitamine M voor jou! Sowieso gezond om regelmatig een flinke portie vitamine M tot je te nemen. En nu al helemaal. 

VERDIEPING

Muziekverteller Brechtje Roos van Hoor! zoomt in op een nummer, linkt aan de actualiteit, geeft luistertips of gaat mijmerend totaal associatief te werk. Snufjes muziekgeschiedenis, vleugje filosofie, weetjes en feiten, maar vooral een enthousiasmerend verhaal om nog meer te ontdekken in muziek. Klassiek, jazz, global & pop. Een combi van dit alles zou ook zomaar kunnen. Elke keer anders. Altijd frisse oren.

MEEDOEN

Ter stimulans van je verbeelding. Als dosis concentratie. Adempauze. Om te ontdekken. Als je wilt kun je live reageren via chat. Daarvoor moet je je dan wel even inloggen op de pagina. Dat kan nu al hier. Een luisterlijst met de beluisterde fragmenten krijg je na afloop via mail. Voor de napret.

EVEN GEDULD SVP

Op dit moment wordt er achter de schermen gewerkt aan geluid, beeld, licentie en betaalmuur. De agenda wordt opgemaakt waarna alles van start gaat. De première is natuurlijk voor de donateurs. Daarna kan de rest van de wereld genieten van de live stream Luisterlabs en nog meer ontdekken in muziek.

NIETS MISSEN

Data en info tot in detail worden later bekend gemaakt. Niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief e/o blogpagina. Enne... vertel er gerust over in je omgeving. 

 

Tickets

  • Ticket Luisterlab Vitamine M

    € 8,95
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page