top of page

do 07 mei

|

Voor liefhebbers- juni live online

Online Luisterlab Vitamine M! (1)

Live streaming Luisterlab met grote portie Muziekvitamines

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Online Luisterlab Vitamine M!  (1)
Online Luisterlab Vitamine M!  (1)

Tijd en locatie

07 mei 2020, 13:00 – 17:00

Voor liefhebbers- juni live online

Over het evenement

Binnenkort op een vast tijdstip online Muziekvitamines voor muziekliefhebbers. Via live streaming te volgen. Registreer je bij Hoor! via de rode knop en ontvang bericht als de kaartverkoop gestart is. Anders luisteren. Meer horen! In goede en slechte tijden.

LUISTERLAB VITAMINE M 

Jij op je werkplek, aan je keukentafel, op je plofbank, balkon of op de hometrainer. Mét koptelefoon op en smart phone of computer bij de hand. De Muziekverteller live aan de andere kant van de lijn mét een half uur extra vitamine M voor jou en een chatsessie voor de napret! Sowieso gezond om regelmatig een flinke portie vitamine M tot je te nemen. En nu al helemaal. 

MEEDOEN 

Ter stimulans van je verbeelding. Als dosis concentratie. Adempauze. Om te ontdekken. Als je wilt kun je live reageren via chat. Daarvoor moet je je dan wel even inloggen op de pagina. Registreren kan nu al via onderstaande button. Een luisterlijst met de beluisterde fragmenten krijg je na afloop via mail. Voor het 'heerlijke na-ijl effect' aldus een ervaringsdeskundige.   

VERDIEPING 

Muziekverteller Brechtje Roos van Hoor! zoomt in op nummers, linkt aan de actualiteit, geeft luistertips of gaat mijmerend totaal associatief te werk om jouw te prikkelen anders te luisteren. Stevie Wonder, na Bach en voor 16e eeuwse Mexicaanse muziek. Het kan allemaal. Snufjes muziekgeschiedenis, vleugje filosofie, weetjes, feiten en context, maar vooral een laagdrempelig enthousiasmerend en associatief verhaal om nog meer te ontdekken in muziek. Klassiek, jazz, global & pop. Een combi van dit alles zou ook zomaar kunnen. Elke keer anders. Altijd frisse oren. 

ORGANISATIES

Binnenkort start een serie Luisterlabs speciaal voor organisaties waarover later meer.

KOSTEN

€8,50 p.p. online te voldoen (incl btw, Buma Stemra licentie & kassasysteem).

Aanmelden voor een Luisterlab gaat per keer. Zodra de testfase voorbij is. Na betaling ontvang je op betreffende dag een uitnodiging met link naar het eigen live stream kanaal op de website van Hoor! Voorlopig geen downloadbare Luisterlabs bij Hoor! Tegelijk aan 'de buis' gekluisterd zijn om zoveel mogelijk de live sensatie te hebben. Samen, as usual

EVEN GEDULD SVP 

Op dit moment wordt er achter de schermen gewerkt aan geluid, beeld, licentie en betaalmuur. De agenda wordt opgemaakt waarna alles van start gaat. De première is natuurlijk voor de donateurs. Daarna kan de rest van de wereld genieten van de live stream Luisterlabs en nog meer ontdekken in muziek.  

NIETS MISSEN 

Data en info tot in detail worden later bekend gemaakt. Enne... vertel er gerust over in je omgeving.     

Tickets

  • Vitamine M

    Zet je drankje klaar, pak je koptelefoon en verheug je. Zaal 15' voor aanvang open.

    € 0,50
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page