top of page

Dansende nagels @ Harper's Bazaar.

Inspiratie haal je als creatieveling uit alles om je heen.HUIZE BV Als er in die omgeving dan ook nog eens een andere (lieve) creatieveling woont is de kans op kruisbestuivingen groot. Dat gebeurt dan ook regelmatig hier in huize BV. Zie bijvoorbeeld de film Sound of Light.

 

MELANGE Naar het resultaat van de meest recente creatieve besmetting ben ik wel heel erg nieuwsgierig: Hier wordt druk gestudeerd op Musique de Table van Thierry De Mey, een klassieker uit het repertoire van één van mijn ensembles: Zimbello (speelde van 2004-2010).

 

RONDZWERVEN In verband met een aanstaande verbouwing studeer ik noodgedwongen benee met bijbehorende rondslingerende instrumenten en partituren op de eettafel. De Mey gebruikt een grafische notatie met uitgebreide legenda. Die zag mijn fotograferende partner en het inspireerde hem voor zijn beautyshoot i.o.v. Harper’s Bazaar.

 

MUZIEK IN STILLS Natuurlijk heb ik inmiddels wat fotomateriaal gezien. Ik zag dansende nagels, handen die in fuga gaan. Beelden vol beweging, subtiliteit en nuance. Net als Musique de Table. Dat werk is te horen op 19 november a.s. tijdens het jubileumconcert van Amuse Oreille waar ook -voor even- Zimbello herenigd is.

Voor het eindresultaat in beeld is nog wat geduld nodig. De Harper’s Bazaar met de dansende nagels ligt vanaf half december in de winkel.

A suivre!

Comentários


bottom of page