top of page

Haagse locatie gezocht

Kantoor of kleine bedrijfspand gezocht dat begin 2021 zes keer één avond per week na 19u niks staat te doen.


Begin november vindt één van mijn muziek-educatieproducties voor spelers plaats in een in-het-weekend-leegstaand-bedrijfspand in Delft. Het inspireerde mij tot de volgende oproep:

Wie heeft er voor een muziek-educatief luisterproject in Den Haag een Coronaproof ruimte voor max. 10- 25 luisteraars en deze Muziekverteller half januari-half februari 2021. Handig als er genoeg stoelen zijn. En een stopcontact en warmte. C 'est tout!


Een cultureel huurtarief kan ik betalen. Maar veel leuker is wellicht een ruil door de luistercursus zelf bij te wonen, toegang te krijgen tot betaalde online producties of een luisterlab-aan-bedrijf te ontvangen bij duurzame afspraken.


Belangrijk om te weten: deze Zzp Muziekverteller ontwikkelt (bijna) altijd op eigen initiatief eigen muziek-educatieve producties. Met veel support en waardering. Zonder subsidie.WIN-WIN-WIN Met jouw hulp slaan wij ook nog eens tig sociale, culturele, positieve vliegen in één klap omdat,

-1- het zaadje dat de immer inspirerende Martijn Aslander ooit plantte nu tot bloei komt. Hij opperde het idee s' avonds leegstaande kantoren in te zetten.

-2- er een leuk clubje luisteraars groeit op muziekgebied én Coronaproof goed bezig is in jouw ruimte.

-3- er extra fijne vibes naar jouw als eigenaar gaan waarmee je heel wat Karmapunten scoort.

-4- het deze Muziekverteller in staat stelt om zelf keiharde pecunia te blijven verdienen in deze barre Coronatijden.


En als het echt tot afspraken komt vanaf 13 januari:

-5- weet ik waar ik de avond voor mijn verjaardag ben, gezien de datum van de eerste (proef)les.

-6- omzeil ik op frisse wijze het propvolle gebouw van het Koorenhuis waar ik tot september j.l. zonder moeite kon huren voor producties met meer luisteraars. Helaas is het daar nu onmogelijk voor Zzp-ers om op langere termijn afspraken te maken 'dankzij' veto-huur van grote broer Koninklijk Conservatorium én Corona.

-7- ontdek jij als eigenaar van de bedrijfslocatie wat actief luisteren inhoudt;)

 

TRES SYMPA

Mijn oproep stond reeds op LinkedIn mét resultaat. Binnenkort ga ik langs

een werkruimte die geschikt is voor workshops voor een kleinere groep muziekminnaars. Voor de luistercursus zoek ik iets groters. De reactie van deze sympathieke timmerman en beeldend kunstenaar: ' Ik vind het waardevol als culturele activiteiten juist in deze tijd kunnen doorgaan.'. Nou, dát soort ondernemers met iets grotere in-de-avond-leegstaande-bedrijfsruimte zoek ik dus. Ben of ken jij zo iemand? Ik hoor graag van je en licht natuurlijk alles tot in detail toe.


A suivre! PS Delen van dit bericht wordt gewaardeerd.Comments


bottom of page