top of page

Inspiretend goed! Weer zo'n muziektip



PASSIELOOS Creatief, gedreven, inspirerend en gepassioneerd; het zijn zo’n beetje de meest gebruikte woorden op LinkedIn. Woorden die mijne inziens onderhevig zijn aan inflatie. Want als Jan en Alleman deze labels gebruiken voor (ongetwijfeld interessant) huis-,tuin-,keuken-,en kantoorwerk. Hoe moeten we de volgende Grande Dame dan wel niet labelen?

 

NIET TE FILMEN Alles spat er van af en ik wil het liefst in dikke, vette letters striptaal gebruiken: WoW! Boiiiink! Ieeeeeaaa. Oeff. Begeestering. Kippenvel. Tranen. Zij kàn niet anders. Heeft dans nodig en vindt zelfs met kapotte knieën een manier om dat te doen. Beresterk. Inspiretend goed! To-taal bewonderingswaardig! Nog even online te zien, deze docu, bij NPO en anders even googelen op La Chana.



DIY En wat betreft die uitholling van begrippen. Verzin zelf eens iets. Denk eens ‘out of the-arrrghhh- box’ of beter ‘buiten je eigen-hihi- doos’. Inspiretend leuk (yep, ik hoor wat je zegt, maar jij begrijpt vast wat ik bedoel- innovatief bovendien) en erg aan te bevelen zegt deze Muziekverteller.

A suivre!

bottom of page