top of page

THEMA LUISTERLAB Silencio

Thematisch Luisterlab over de behoefte aan rust van deze hectische wereld. Ook in muziek!Is de roep om rust van onze maatschappij hoorbaar in muziek? En zo ja, hoe klinkt dat dan? Welke muziek temt jou geest. Zijn er klanken die het lijf ontstressen? En grijpt iedereen dan naar ‘ongeveer hetzelfde’? Jij hoort hoe de behoefte aan rust in onze maatschappij nu terug te horen is in muziek. Muziek o.a. Lijbaart, Beving en traditionals.

 

EIGEN SOUND Vaste prik is het gedeelte 'de muziekmijmering' waarvoor publiek een eigen muziekfragment kan inbrengen. Ieder kan een fragment meenemen, dat voor hem of haar is verbonden met rust. Bij elk uitgekozen fragment hoort natuurlijk het persoonlijke verhaal!


Voorkennis van muziek is niet nodig. Neem wel je open en nieuwsgierige oren mee!

 

OPGELET Een gewaarschuwd mens telt voor twee: ‘Het bijwonen van Luisterlabs kan prettige bijwerkingen veroorzaken: passie borrelt naar boven, je voelt je beter, zelfs slimmer worden. Er kan zoveel gebeuren als je naar muziek luistert’.INFO Silencio is direct te boeken. Voor in theaters, huiskamers, bij organisaties, festivals en netwerken. Voor huiskamerlocaties wordt apparatuur meegenomen. Informeer bij Hoor! voor data, prijs en meer thematische Luisterlabs.

A suivre!

REACTIE Je hebt me overdonderd, wat een kennis van muziek, wat een enthousiasme en wat een goede docent. Ik luister nu anders naar muziek en begin andere genres ook leuk te vinden.Comments


bottom of page