top of page

Reflections of Duke- luistertip

Zin in origineel frisse muziek? HOT, de orgel bigband heeft 12/9 CD presentatie.


Net toen ik in huize BV verzuchtte zin te hebben in live jazz komt HOT op de proppen met een CD presentatie. Wie? HOT! Het Orgel Trio. Yep een orgel in een jazzband. In dit geval hoorde ik Steven Kamperman (de klarinettist) zelfs spreken over een orgel big band, want uitgebreid met wat koperwerk voor deze CD.

 

SERIEUS LUCHTIG Alleen al zo fris spreken over muziek. De originele en geinige instrumentencombi's én vakkundige aanpak doen bij mij direct leuke alarmbellen rinkelen. Laat ik ze nu ook gewoon al kennen. Deze spelende mannen. In 2018 speelden (en schreven) zij de muziek van opera Hildegard. Preciezer Kamperman schreef de muziek (en verdiende er onlangs dikke pluimen voor bij CD recensies) en speelde met de rest van het trio de sterren van de hemel. Ik schreef erover, want was erbij en zat front row.GEWOON GAAN

Nu dus weer. Front row. Hoop ik. Want een CD presentatie van deze goeie muzikanten met muziek van één van de interessantste makers uit de (jazz)muziekgeschiedenis als inspiratiebron- Duke Ellington- laat ik niet aan mijn neus voorbij gaan. Ook jij kunt er bij zijn: reserveer je gratis ticket en kom dan op 12 september 14u naar Utrecht waar je dan natuurlijk ter plekke gewoon een CD... of twee koopt. Want wie wil je nu niet een leuke CD hebben én cadeau doen?

A suivre!

LINKSComments


bottom of page