top of page

Music & Meetup verplaatst naar 06 03 22

Luister naar livemuziek, ontdek je muzikale voelsprieten en maak kans op een live aubade. Speciaal voor jou!


* UPDATE Deze Wintervibes is verplaatst naar 6 maart '22. Of je daar nog bij kunt zijn is de vraag. Want op deze locaties zijn mijn projecten altijd stante pede uitverkocht;).

Mijn bijdrages in het geval van Wintervibes? Ik programmeer de middag én geef een kort maar krachtige luisterspecial. De tekstinhoud wordt aangepast aan de tijd van het jaar. De meeste muziek is nog steeds a l 'improviste;). *


Terwijl het fris is buiten, ervaren we hoe muziek ons beweegt. Letterlijk én figuurlijk. Om warm van te worden. Met gitarist Aart Strootman, Ramon Lormans op vibrafoon en uw Muziekverteller;).


Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar Music & Meetup!

Aart en Ramon improviseren ter plekke en spelen eigen werk. Ik zet daarvoor je oren op scherp en prikkel je actief anders te luisteren. Jacqueline speelt misschien wel speciaal voor jou!OVER MUSIC & MEETUP Music & Meetup is een maandelijkse muzikale bijeenkomst verzorgd door de Centrale Bibliotheek. Eens in de maand ben je welkom om te luisteren naar livemuziek, naar interessante sprekers en mee te doen aan leuke en inspirerende workshops. Na afloop kun je bijpraten met de musici en sprekers onder het genot van een hapje en een drankje.

Reserveren is gratis maar verplicht. Wees gerust. De makers worden wel betaald. Mede dankzij Fonds Podiumkunsten!

Aan de deur wordt naar je corona toegangsbewijs en ID gevraagd.

Zie ik je de 6e? Leuk als ook jij er bij bent.

A suivre!

PS wil je vanaf nu eerder weten wanneer er iets gebeurt? Meld je aan voor de nieuwsbrief.Comentarios


bottom of page