top of page

Zin in samen muziek luisteren?

Het kan! Pak je agenda en je hebt een muziekdate. Coronaveilig.


Voor de zomer is de deur van Studio Hoor in Den Haag een aantal maanden geopend voor luisteraars. Elke dag kan er één nieuwsgierige luisteraar terecht aan de tafel van Muziekverteller Brechtje Roos voor ruim een uur muzikaal ontmoeten. Nieuws ontdekken in muziek van welke smaak dan ook, de wereld voor even de wereld laten, doorbreken van sleur: er kan van alles gebeuren!

 

REACTIE Brechtje Roos richt zich op de artistieke inhoud van muziek en stelt vragen. Zij associeert met geluidsfragmenten en opent op die manier oren van luisteraars. Misschien wel de ziel.

Gert Gering- programmeur Theaters Tilburg

 

VEILIG Podium en muziekschool zijn dicht. Geen luistercursussen en luisterspecials dus. Een één-op-één luisterles op anderhalve meter van de Muziekverteller kan wel. Met daar tussen een pot thee en koekjes op tafel.


Is de tafel van Brechtje jou te ver weg? Nodig haar uit en ze komt naar je toe!

Zie onderaan voor de voorwaarden.

 

MAATWERK Natuurlijk laat de Muziekverteller van alles horen. Soms ter plekke uitgevoerd (ze is ook professioneel muzikant). Als altijd wordt de luisteraar uitgedaagd om zelf muziekfragmenten in te brengen. Bij aanmelding kunnen eventueel specifieke interesses worden aangegeven.Luisteraar blij. Een veilig, enerverend en leerzaam uitje om naar uit te kijken, waarmee direct een zzp-maker in zware tijden wordt gesteund. Zonder strijkstok. Op allerlei manieren een goed gevoel tot gevolg.


Muziekverteller blij. Door haar werk corona-veilig toch te kunnen doen mét live een luisteraar tegenover zich en een ‘opdracht’ te hebben. Stip(pen) op de horizon=nieuwe energie= nieuwe plannen tot gevolg.

 

AANMELDEN Meld je aan via mail, telefoon of vul het online formulier in op de contactpagina en we hebben het er over: brechtje@studiohoor.nl 06 21924699

Ben je van een organisatie en heb je interesse in een tête-a-tête voor jou en je medewerkers? Neem dan direct contact op met Brechtje en hoor over de specifieke voorwaarden.

 

CORONA Het aantal luisteraars op één dag verandert zodra de Coronamaatregelen dat toestaan. Wat er ook gebeurt, het blijft een één-op-één ontmoeting tot de zomer!

 

TARIEF PARTICULIEREN

In Studio Hoor! Den Haag 100 euro

Aan huis 125 euro + reiskosten OV+ reistijd 25 euro/ half uur- tenzij de Muziekverteller op de fiets kan springen.

Op locatie zijn goede boxen gewenst inclusief aansluiting voor mobiel of laptop. Brechtje kan onder voorwaarden techniek meenemen.


Heb je enorm veel zin, maar minder budget.

Brechtje staat open voor alternatieve bijbetaling.


Prijzen inclusief BTW, voorbereidingen, licentie & thee met koekjes.

TA

Komentáře


bottom of page