top of page

Samenbrengen doe ik graag.

En met resultaat...AAN TAFEL

Zo weet ik dat soortgenoot Sandra Schouten van het Huis van Proeven een aantal keer een project mocht ontwikkelen op de school van een vriend van mij, Frank.

Frank en Sandra hebben elkaar ontmoet aan mijn tafel. En laat dat nu net precies iets zijn wat ik graag doe: het bevorderen van ontmoetingen. Luisteren naar elkaar. Meestal doe ik dat voor organisaties of op openbare locaties. Een Luisterlab is daar een voorbeeld van. Via muziek elkaar leren kennen en anders luisteren. In de pauze of na afloop wordt er heel wat verder gepraat. Communiceren in het echte leven en elkaar treffen, dat is waar het (ook) om gaat.

 

FRISSE KOST Af en toe breng ik mensen dus letterlijk samen aan mijn tafel: collega's, buren of mensen die ik ontmoet heb op werkcafé, in de bieb of elders. Onder de noemer Frisse Kost wordt er gegeten, gepraat, geluisterd en genoten. Al of niet aan de hand van een thema of doel. Voedsel voor buik, brein en hart.

 

BLIJ En als daar dan een ontmoeting plaatsvindt die leidt tot een theatraal, interactief eetconcept op een ROC dan kan ik alleen maar gaan stralen. En laat dát nu precies de betekenis zijn van mijn eigen naam;). Het goede nieuws: er komt heus weer een Frisse Kost aan. Jammer maar helaas blijft dit voorlopig alleen toegankelijk voor mensen die ik uitnodig. Als je me mailt en laat weten waarom jij er echt bij wilt zijn, dan ben je er wellicht eens bij.

 

HMMM Neem dan je lekkerste hapje mee- we delen naast gedachten ook eten- en wie weet kunnen we dan in het echte leven tegen elkaar zeggen: Bon ap’.


A suivre!


LINKS


Comments


bottom of page