top of page

Strik voor de zzp'er

Voor een eenpitter, die ook nog eens vaak echt helemaal alleen te werk gaat, zijn er allerlei valkuilen.FLOP Er zijn geen collegae die je spiegelen, relativeren, inspiratie geven of opbeuren.  Mijn grootste valstrik is dan ook het gevaar te focussen op dat wat er niet lukt: te weinig opdrachten naar mijn zin, geen feedback ontvangen van te drukke opdrachtgevers, enthousiaste organisatoren die alweer geen budget hebben voor jouw rol in de randprogrammering (die krijgen natuurlijk direct een vette NonNeinNee, zie link onderaan. Soms lijkt niets door te gaan. Pffff.

 

PRIMA Er gaat heus veel goed, maar dat vergeet ik vrij snel. Daarom zet ik de volgende feedback even helemaal (virtueel) op papier. Zodat ik op een min momentje even kan genieten van de woorden van Ellen (die me 4 jaar gelee vanaf ‘de zeepkist’ 10 minuten hoorde muziekzenden, dat onthield en me onlangs uitnodigde voor een leuke surprise verjaarsluisterlab met (best wel hoog-ontwikkelde) kamermuziekminnaars-en beoefenaars. En de jarige job himself natuurlijk.

 

RESPONSE ‘Brechtje Roos kwam de verjaardag van mijn vader opluisteren met een sprankelende luistersessie. Onder de luisteraars veel geoefende oren maar ook voor hen kon Brechtje verrassend uit de hoek komen. Het samen luisteren naar muziek is altijd fijn maar het dan gepresenteerd te krijgen door Brechtje maakte het echt een feest. Wat een eenvoudig idee om gewoon samen te luisteren en samen te voelen wat het met je doet. Eenvoudig maar zo krachtig.Hoe vaak nemen we nog de tijd om te luisteren en te delen? Brechtje maakt het helemaal af met een zorgvuldig gekozen programma en haar aanstekelijk enthousiasme. Het heeft de goesting in ons terug aangewakkerd om de tijd te nemen voor het echte luisteren en om nieuwe muzikale horizonten te ontdekken. Hartelijk dank voor deze fijne dag!’. Ellen van der Beek, opdrachtgever huiskamerverjaarsessie Oegstgeest. bedankt Ellen!

A suivre.

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page