top of page

THEMA LUISTERLAB in HUISKAMER

Haal muziek in huis en ontdek een andere kant van elkaar.Wat is er leuker dan samen met intimi luisteren naar allerlei soorten muziek? Wat is er feestelijker dan klanken horen die prikkelen en (deels) toegesneden zijn op de jubilaris? Wat is er leuker dan samen nieuws ontdekken in muziek en in elkaar? Bij liefhebbers die op zoek zijn naar verdieping, extra luistergeno, uitbreiding van hun muziekpalet en een feestje kom ik langs. Of dat nu om de start van een sabbatical, familiedagje, maandelijks clubuitje of een verjaardag gaat.

 

ONTDEKKEN De afgelopen jaren hebben allerlei families, vriendenclubs, jaargenoten en verzin zelf nog een leuke bende mensen frisse oren gekregen, elkaar beter leren kennen en opvallend andere gesprekken gehad na afloop van een Luisterlab.

 

TOUT LE MONDE Achterhoek, hartje centrum, splinternieuwe living of juist historische huiskamer: als ik er kan komen met het OV, ben ik je Muziekverteller;). Check de thematische Luisterlabs onder het kopje TE DOEN voor mijn portfolio. Afgestemd op de gelegenheid of langskomen met een kant en klaar programma. Er kan veel. Met mijn iPod en mobiele actieve speakers trein ik naar je toe.

 

EIGEN SOUND Vaste prik is het gedeelte 'de muziekmijmering' waarvoor publiek een eigen muziekfragment kan inbrengen. Ieder kan een fragment meenemen, dat voor hem of haar is verbonden met de themavraag die van tevoren is afgesproken. Afhankelijk van de tijd luisteren we gezamenlijk naar 3 á 4 meegebrachte fragmenten. Bij elk uitgekozen fragment hoort natuurlijk het persoonlijke verhaal!

 

EXTRA CADEAUTJE Natuurlijk ontvangt iedere gast na afloop via mail de luisterlijst. De lijst met alle muziekfragmenten van mij en van de gasten, want er mogen natuurlijk persoonlijke muziekfragmenten meegenomen worden. Voor de extra voor- en napret!INFO Een Luisterlab in huiselijke kring kost €500 all in. Informeer stante pede bij Hoor! naar de voorwaarden.

A suivre!

REACTIE Op een hele enthousiaste en eigen manier neem je de luisteraars mee op ‘luisterreis’. Je deelt je persoonlijke muziekmening met veel ruimte voor eigen beleving. Je stimuleert luisteraars actief mee te doen. Wat lukt! Mijn complimenten.

コメント


bottom of page