top of page

Hot Summer

Een prikkelende zomerfantasie van de MuziekvertellerMijn verblijf in mijn oppashuis deed me erg goed. Vooral één specifiek onderdeel van de inrichting joeg mijn fantasie aan. En ja, de hitte in augustus gooide er nog wat schepjes bovenop waardoor er van alles naar mijn hoofd steeg. Luister maar naar onderstaande podcast (die vermomd is als video om technische redenen waar ik je verder niet mee ga vermoeien;)).SUPPORT Wil je meer vrij werk horen? Creativiteit heeft leegte nodig. Een andere omgeving. Heb je een mooie plek? Ik kom graag artist-in-residence-spelen ter inspiratie voor nieuw werk. Óók een vorm van ondersteunen.


Daarnaast kun je altijd anderen attenderen op mijn werk. Net als dat je zou kunnen doneren of mij leuke opdrachten zou kunnen geven. Maar dat wist je vast al.


A suivre!


PS Merci Jan C. voor het beschikbaar stellen van je ruimte! Trés jolie...enne... dit is wat er van komt;).


Komentarze


bottom of page