top of page

Utrecht en Zwolle: lezen jullie mee?

Kantoor, atelier of kleine bedrijfspand gezocht dat medio april één keer op zaterdag of doordeweeks niets staat te doen.

Zin om een immer ondernemende en bubbelende zpp'er in de cultuur te helpen? Legrand Advies Delft en Huis van Verbeelding Den Haag gingen je voor. Hun te gekke ruimtes mocht ik om niet gebruiken als adhoc workshop ruimtes tijdens het eerste Coronajaar. Hartverwarmend in deze barre tijden.


Tussen maart en medio mei '22 strijk ik tijdelijk neer in Utrecht. En in Zwolle rol ik vast wat projecten uit met het oog op mijn verwachte verhuizing die kant op.

 

WAT Voor een paar muziekprojecten in Utrecht en Zwolle zoek ik een Coronaproof ruimte voor 5- 25 mensen + deze Muziekverteller slash Muziekpedagoog.

Handig als er genoeg stoelen zijn. En een stopcontact en warmte. C 'est tout!


Enne... het gaat bij de projecten voor spelers om maximaal 8 akoestische instrumenten tegelijk. Bij luisterprojecten gaat het om maximaal 25 mensen. Mits de ruimte dat veilig toelaat natuurlijk.


Leuk als je reageert met een JAAAA. Je netwerk aanspreken is natuurlijk ook geweldig, waarvoor dank!

 

RUILEN DOET GLIMLACHEN Een cultureel huurtarief kan ik betalen. Maar veel leuker is wellicht een ruil door het bijwonen en/of meedoen aan één van de nieuwe projecten. Speel mee met Vrij Spel bijvoorbeeld.


Mocht het een match in heaven zijn, dan klop ik graag vaker aan. Want centraal gelegen standplaatsen wil deze zzp'er best! Het zal altijd gaan over kleinschalige projecten. Vier keer per jaar een spelersworkshop is wat ik sowieso ambieer. Natuurlijk overleggen we dan over vorm en voorwaarden. Een bedrijfsluisterspecial zou dan zomaar kunnen. Of een inspirerende column over stilte. Of eenzaamheid. Of bezinning. Verbinding?

 

BELANGRIJK Belangrijk om te weten: deze ondernemende Zzp'er in muziek met niet-tegen-te-houden projectontwikkelneigingen organiseert vaak op eigen initiatief projecten. Met veel support en waardering van particulieren. Zonder subsidie ( op deze keer na).


Eindig ik met geinige muziek. Gewoon. Omdat het kan. Merci voor je support alvast!

A suivre!


PS Mochten er programmeurs meelezen en op de korte termijn nood hebben aan kleinschalige luisterprojecten voor volwassenen? Er ligt van alles te trappelen op de plank. Weet me te vinden, o.a. Musis Arnhem, Goudse Schouwburg, Nederlands Blazers Ensemble, Modelo62, Amare Den Haag en meerdere bibliotheken gingen jullie voor.Comments


bottom of page